2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sonu

26.07.2019 4220

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sınıflarımızdaki karne dağıtım töreniyle tamamlanmıştır.

'' EĞİTİM İYİ YETİŞMİŞ EĞİTİMCİLERLE YÜRÜR.''...  Bu vesileyle Pervari Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Stajyerlerim NURŞEN AKBALIK, DENİZ İPEK, BETÜL POLAT'a,

Okulumuzda ikinci dönemden itibaren bizimle olan İŞKUR Çalışanımız NEŞE POLAT'a, Köy Halkımıza ve Velilerimize, Anasınıfı ve İlkokul Öğrencilerimize,

Okulumuzun Değerli Öğretmenleri,Kıymetli Çalışma ve Yol Arkadaşlarım  KEZİBAN ÇANAK ve METE ÖZEL'e dönem boyunca yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı çok Teşekkür Ediyorum.

NARSUYU İLKOKULU'nun Güzel Yürekli Öğrencileri...

Yaşamaya Güvenin...Sürekli Okuyun,Araştırın...Kendinizi Geliştirmeye Her Koşulda Devam Edin...Birbirinizi Sevin,Paylaşmayı Bilin ve Gülümsemeyi UNUTMAYIN :)

Gelecek Her Birinize MUTLULUK Getirsin :)

:) ''...MASALLARDA BİR PERİ ÇIKAR KARŞINIZA,GERÇEK HAYATTA ÖĞRETMEN...'' :)